Доставка

В рамките на гр.София доставката е безплатна.

Доставките и разтоварването на стоката се извършват до входа на блока/къщата (спира се, където има възможност за разтоварване на стоката). Ако желаете  качване до етаж (важи САМО за град София), това става с предварителна уговорка с нашите консултанти, с които може да се свържете на телефон 089 3639366.

Плащане

Плащане по банков път

Заплащането на дължимата сума – цената на стоката, се извършва чрез банков превод в указаната от eMatraci.com банкова сметка. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на превода  в нашата банкова сметка.

Нашата банкова сметка:

ЕЛ.ХЮМЪН ЕООД

Райфайзенбанк

IBAN: BG06 RZBB 9155 1007 9587 80

BIC:RZBB BGSF

Плащане на място  във физическия ни магазин

Може да вземете и заплатите Вашия продукт лично  от нашия физически магазин, намиращ се в гр.София, кв. Хаджи Димитър, бл. 55 А, вх.Б.

При избор на тази опция, наш консултант ще се свърже с Вас, за да уточни наличността на продукта в магазина. Ако липсва избрания от Вас модел, продъктът се заплаща в магазина и се доставя до адрес с безплатна доставка.

 

Плащане с карта

Купете на изплащане с TBI

Купете на изплащане с TBI Bank, изберете качество и стил на удобни за вас вноски.

При завършване на покупката в кошницата или директно в страницата на желания от Вас продукт, посочете  начин на плащане с TBI PAY.  Получавате богат избор на гъвкави схеми на изплащане, възможност за повече покупки, бърз отговор на заявка, прозрачност, изцяло дигитален процес;

  • Финансиране на суми от 100-30 000 лв. ;
  • Период на изплащане от 3 до 48 месеца ;
  • Изцяло дигитален процес, пълно съдействие за подписване на договора от страна на CALL CENTER на TBI BANK;
  • Срок на обработка за заявката за покупка до 24 часа след подаването ѝ;
  • Без скрити такси и комисионни;
  • Много възможности за погасяване и разплащане;