Нашата история

С над 30 годишен опит, ние от ematraci.com, присъстваме на българския пазар като се стараем да предлагаме  здравословен и качествен сън на своите клиенти. Постигаме това заедно с нашите търговски партньори на големи български  марки  като ТЕД, НАНИ, РОСМАРИ и други лидери в производството на матраци.

Предлагаме богат асортимент от:

  • Еднолицеви матраци с ядро от пружинен пакет тип Bonnell System, Pocket System както и модели с Мемори пяна и др.;
  • Двулицеви матраци с ядро от пружинен пакет тип Bonnell System, Pocket system както и модели с Мемори пяна, високоеластична пяна, пружинен пакет тип 7 зонов Pocket System, Латексови матраци и др.;
  • Топ матраци;

Защо да изберете нас?

При нас може да откриете и всичко, което е необходимо като допълнение към вашия стар или нов матрак. Предлагаме различен тип подматрачни рамки, аксесоари за матраци, протектори, възглавници, както и спални комлекти.

Стараем се непрекъснато да обновяваме и разширяваме асортимента си. Ежемесечно нашите клиенти могат да се възползват и от различните видове намаления.

Всеки, които желае да закупи матрак от нас би могъл да го направи през нашия онлайн магазин или на място във физическия ни магазин,където ще Ви посрещнат нашите опитни консултанти.